Meivakantie

Er tussen uit in de meivakantie!

Kom naar De Lente van Drenthe voor een gezellige kampeer vakantie in Drenthe. In de meivakantie valt er genoeg te beleven, want het recreatieteam staat klaar om de jongste gasten te vermaken. Niet alleen voor de allerkleinsten, maar ook voor tieners zijn er leuke activiteiten. Geen eigen tent of caravan, huur dan een luxe safaritent.

Recreatieam

De Eendenclub organiseert in de meivakantie weer tal van activiteiten voor de kinderen. Knutselen, bosspelen, waterspelen, voetbal, hangout voor tieners etc. Iedere avond zijn Otto, Elle en Izzy op de camping voor het gezellige meeleef theater.

De Eendenclub is 1 week in de meivakantie aanwezig en tijdens het Hemelvaart- en Pinkster weekend.

Zwembad

In de meivakantie is het verwarmde buiten zwembad op De Lente van Drenthe geopend!

Kampeer arrangement 2017

De arrangementen zijn inclusief het gezin (5 pers.)

    Standaard Comfort
Meivakantie 22/04 - 29/04 € 195,00 € 209,00

 Bijkomende kosten

  • toeristenbelasting € 1,15 p.p.p.n.
  • douche € 0,60

 

 

Interesse? Bel voor meer informatie en boekingen naar 0599 564333 of stuur een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

De Lente van Drenthe

Van harte welkom bij Camping De Lente van Drenthe gelegen op de Drentse Hondsrug. Een heerlijke plek voor een gezellige vakantie. De ruim opgezette camping is ideaal voor actieve kampeerders en voor gezinnen met jonge kinderen. Naast kamperen kan je ook overnachten in een luxe Safaritent.

Ontdek de camping

Omringd door natuur

De Lente van Drenthe ligt aan de rand van boswachterij Gieten - Borger. Vanaf het park is de omgeving goed te verkennen per fiets of te voet. Zo zie je iedere dag een ander gebied: bossen, heide, de Hunzevallei of het Nationaal Park de Drentsche Aa.

Ontdek de omgeving 

 

Actieve Vakantie

De diverse wandel-, ATB-en fietsroutes, die vanaf de camping starten zijn ideaal voor een actieve vakantie. Voor groepen kan Drenthe Xperience sportieve arrangementen samenstellen, zoals gps tochten, atb clinics of vlotbouwen. Drenthe Xperience is een professioneel outdoor bedrijf gevestigd op De Lente van Drenthe.

Ga naar Drenthe X-perience