Pumptrack

Naast het zwembad vind je onze pumptrack. Een pumptrack is een circuit met bulten en kombochten, die elkaar ritmisch opvolgen. Een kruising tussen een BMX-baan en skatepark.

De baan is geschikt voor crossfietsen, mountainbikes, stuntstepjes, inline skates en skateboards. Het is een stoere en uitdagende speelplek voor kinderen en volwassenen die dol zijn op actie. De pumptrack is toegankelijk voor zowel beginnende en gevorderde fietsers en heb je zelf geen fiets of step dan kan je die vanaf de zomer van 2021 huren bij het Koerscafé. Op de baan geldt een helmplicht, ook is het belangrijk dat je altijd goed schoeisel draagt en voldoende bescherming. 

Bij de mountainbikeverhuur van Bike Assist en bij het Koerscafé verhuren we stuntstepjes en stuntfietsen voor kinderen, inclusief helm. De kosten zijn voor een stuntstep 5 euro per uur en voor een stuntfiets 10 euro per uur. 

Heb je zelf wel een fiets of step mee, maar geen helm? In het Koerscafé hebben we een paar kinderhelmen te leen. In de receptie is bescherming te koop.

Hieronder vind je de regels die op onze baan van toepassing zijn:

pumptrack regels

Boek nu jouw vakantie!

Wil jij genieten van een actieve strandvakantie in Drenthe? Reserveer je plekje op de Lente van Drenthe door online te boeken of te bellen naar 0599-564 333. Op familie camping de Lente van Drenthe kun je zorgeloos, met voldoende afstand kamperen of overnachten in een safaritent, chalet of wood cabin, allen voorzien van eigen sanitaire voorzieningen. 

Makkelijk en snel online reserveren!