DX Adventurepark

Inmiddels mogen wij ons sinds 2018 camping met waterpark noemen. In de zomer van 2018 hebben wij  namelijk ons waterpark, DX Adventurepark geopend. DX Adventurepark is het grootste open waterpark van Nederland in Gasselte, aan de oever van recreatieplas 't Gasselterveld.

Leer jumpen op hoog niveau op de 6 spectaculaire schansen, tot 11 meter hoog. In 120 minuten leer jij van een instructeur de beginselen van het schansspringen. Zelfs voor daredevils is een adrenalinekick gegarandeerd! 

Trotseer de obstakels van het aquapark en laat je lanceren van de blob. Uitgespetterd? Maak de vetste tricks op op de trampolines met Bigairbag of drink een smoothie op het terras met waanzinnig uitzicht op het aquapark en de schansen. Sta je minimaal 5 nachten op de camping? Dan zijn het aquapark, de trampolines en speeltuin van DX Adventurepark inbegrepen bij je verblijf.

DX Adventurepark is van juni tot en met september geopend. In het voor- en naseizoen is het park open op woensdagmiddag en in weekenden. In vakanties is het park dagelijks geopend. 

DX Adventurepark


Waterschans
Ben jij 12 jaar of ouder en niet snel bang? Kom springen van onze waterschansen! Je begint met de waterschans van 7 meter, waar je de techniek aanleert. Als je deze onder de knie hebt ga je door naar de waterschans van 9 meter. De hoogste waterschans van 11 meter geeft zelfs de grootste waaghalzen een onvergetelijke adrenalinekick. Durf jij een salto maken?

Aquapark en Bigairbag
Leef je uit op het aquapark, waar je naar hartenlust kunt klimmen, klauteren en glijden! Als je durft lanceer je familie en vrienden van de blob. Is het een regenachtige dag? Geen zorgen, we hebben wetsuits.

Ben je na het aquapark nog niet moe? Laat je coolste trucs zien op de trampolines met een zachte landing in de Bigairbag of speel met je vrienden in de obstacle playground.


Groepsactiviteiten
Naast de activiteiten in het waterpark hebben we een breed aanbod aan groepsactiviteiten. Tijdens het avontuurlijke expeditie Gasselte, de stoere Bikkel Battle of Crazy GPS word je op een leuke en actieve manier uitgedaagd om samen te werken.

Omdat het DX Adventurepark bij de camping hoort mag je bij een verblijf van minimaal 5 nachten gratis gebruik maken van het Aquapark, de Bigairbag en de Obstacle Playground. Vraag bij de receptie naar de voorwaarden.

Meer informatie over het DX Adventurepark vind je op www.dxadventurepark.nl.

Boek nu jouw vakantie!

Wil jij genieten van een actieve strandvakantie in Drenthe? Reserveer je plekje op de Lente van Drenthe door online te boeken of te bellen naar 0599-564 333. Op familiecamping de Lente van Drenthe kun je zorgeloos, met voldoende afstand kamperen of overnachten in een safaritent, chalet of wood cabin, allen voorzien van eigen sanitaire voorzieningen. 

Makkelijk en snel online reserveren!