Activiteiten

Op de camping

Op de camping

De Lente van Drenthe is de perfecte startpositie voor een actieve vakantie. Op deze pagina lees je wat je tijdens je vakantie kunt doen op de camping.

In de omgeving

In de omgeving

In Drenthe ligt er altijd avontuur op de loer. Benieuwd wat je kunt doen in de omgeving van de camping? Lees dan verder. 

Pumptrack

Pumptrack

Naast het zwembad vind je onze pumptrack. Een pumptrack is een circuit met bulten en kombochten, die elkaar ritmisch opvolgen. Een kruising tussen een BMX-baan en skatepark. De baan is geschikt voor crossfietsen, mountainbikes, stuntstepjes en skateboards. 

Dagattracties

Dagattracties

Wil jij er tijdens je vakantie naar een dierentuin, attractiepark of ga je liever klimmen? Op deze pagina hebben wij alle dagattracties in de buurt van Gasselte voor je op een rij gezet. Wil je meer informatie of andere tips? Kom dan tijdens je vakantie langs in ons Koerscafé.

DX Adventurepark

DX Adventurepark

In 2018 is DX Adventurepark geopend. DX Adventurepark is het grootste open waterpark van Nederland.

Evenementen

Evenementen

Drenthe heeft gedurende het hele seizoen een bomvolle evenementenkalender.

Boek nu jouw vakantie!

Wil jij genieten van een actieve strandvakantie in Drenthe? Reserveer je plekje op de Lente van Drenthe door online te boeken of te bellen naar 0599-564 333. Op familiecamping de Lente van Drenthe kun je zorgeloos, met voldoende afstand kamperen of overnachten in een safaritent, chalet of wood cabin, allen voorzien van eigen sanitaire voorzieningen. 

Makkelijk en snel online reserveren!