Winnaar actieve vakanties!
Nieuw in 2021: fietscafé, pumptrack en boulderhal!
Zoek en boek

De Lente van Drenthe

Camping De Lente van Drenthe is een actieve familiecamping in de bossen van het Drentse dorp Gasselte met DX Adventurepark, het grootste open waterpark van Nederland, op loopafstand. Ga mountainbiken door de bossen, kom suppen over het helderblauwe water van recreatieplas het Gasselterveld en neem een duik in het Nije Hemelriek.

Klaar voor een sportieve strandvakantie? Ga razendsnel naar camping De Lente van Drenthe.

Tip: je kan al reserveren voor seizoen 2021! Zien we jou volgend jaar? 

Vakantie 2021 boeken?

Wil jij in 2021 genieten van een actieve strandvakantie in Drenthe? Reserveer je plekje op de Lente van Drenthe door online te boeken of te bellen naar 0599-564 333. Op familiecamping de Lente van Drenthe kun je zorgeloos, met voldoende afstand kamperen of overnachten in een safaritent, chalet of wood cabin, allen voorzien van eigen sanitaire voorzieningen. Zien we jou volgend jaar?

Beoordelingen

Wij maken er een sport van om jouw vakantie top te maken!

Laden..
Laden..

Blog

De Lente van Drenthe is in beweging!

De Lente van Drenthe is in beweging!

De Lente van Drenthe is volop in beweging. Met de komst van nieuwe faciliteiten en de combinatie met DX Adventurepark is De Lente van Drenthe een unieke en gezellige camping in Drenthe voor actieve en sportieve (familie) vakanties. Deze winter zitten we niet stil, in tegendeel. Er wordt hard gewerkt aan de nieuwe projecten en in deze blog geven we alvast een tipje van de sluier.

Meer lezen
5x hardlopen vanaf de camping

5x hardlopen vanaf de camping

In de omgeving van de camping kun je prachtig hardlopen. Je kunt natuurlijk gewoon het bos inlopen en wel zien waar je uitkomt, maar je kunt ook een van onderstaande routes proberen. Vaste campinggast Nico Swart is een fanatiek hardloper en blogt daarover op zijn website www.leukeloopjes.nl. Hij kent de omgeving op zijn duimpje en neemt je mee in de natuur en de historie.

Facebook Nieuws

Volg ons
Facebook

04 december 2020

In Drenthe is zoveel te ontdekken! Daar kan je maanden over doen. Op de Lente van Drenthe kan je een voorseizoensplaats reserveren waarbij je van april tot en met juni vakantie kunt vieren! Dit arrangement is inclusief de meivakantie, Hemelvaart en Pinksteren! Meer info vind je op onze site: https://lentevandrenthe.nl/kamperen/arrangementen/voor…

Bekijk bericht

Fonzy's vlog

Abonneren
Abonneer op onze nieuwsbrief: