Winnaar actieve vakanties!
Kom ook eens langs bij DX Adventurepark!
Online reserveren

De Lente van Drenthe

De Lente van Drenthe is een familiecamping in het Drentse Gasselte met het grootste open waterpark van Nederland, DX Adventurepark. Het park is gelegen aan de rand van het bos met 2 grote zwemplassen met witte stranden en helderblauw water op loopafstand.

Genoeg redenen dus om heerlijk te komen genieten!

Beoordelingen

Onze beoordelingen op Facebook, Google en Zoover.

Laden..
Laden..

Blog

WE HEBBEN GEWONNEN!

WE HEBBEN GEWONNEN!

WE HEBBEN GEWONNEN!

Door Kids Vakantiegids zijn wij verkozen tot Vakantieaanbieder van het jaar in de categorie Actieve vakanties, en daar zijn we onwijs trots op! Op de vakantiebeurs in Utrecht mochten wij op 19 januari de award in ontvangst nemen. De meest kindvriendelijke reisorganisaties van Nederland werden die dag onderscheiden met de Kids Vakantieaanbieder van het Jaar Awards 2020. Ruim 8200 kids en ouders brachten in de afgelopen weken hun stem uit in de Kids Vakantieaanbieder van het Jaar competitie.

Meer lezen
GROOT NIEUWS!

GROOT NIEUWS!

Onze camping is door de Kids Vakantiegids genomineerd als vakantieaanbieder van het jaar in de categorie Actieve Vakanties! Hoe vet is dat? Wij zijn hier nu al super trots op, maar de award is nog niet binnen. Daar hebben wij jullie hulp voor nodig. We roepen hierbij al onze fans, vrienden, familie, gasten en kennissen op om een stem uit de brengen op Camping De Lente van Drenthe in de categorie Actieve Vakanties. Help je mee?

Stemmen kan hier door de Kids EnquĂȘte (ook voor volwassenen) in te vullen.

DIY: campingspellen

DIY: campingspellen

Heeft het recreatieteam een dagje vrij? Geen probleem, met deze spellen hoef je je niet te vervelen. De spellen zijn perfect voor de camping, want je hebt er bijna niets voor nodig.

Facebook Nieuws

Volg ons
Facebook

23 januari 2020

Welke vriend(in) moet jou trakteren op een weekendje glamping?

Bekijk bericht

Fonzy's vlog

Abonneren
Abonneer op onze nieuwsbrief: